menu

08:29
Навчально-методичне забезпечення курсу "Інформатика, 6" у 2017-2018 н.р.

Шановні колеги! Авторський колектив у складі Морзе Н.В., Барни О.В., Вембер В.П. до початку 2017-2018 н.р. підготував навчально-методичне забезпечення курсу інформатики у 6 класі. Особливості комплекту:
1) усі складові комплекту відповідають Навчальній програмі інформатики, яка затверджена Наказом Міністерства освіти і науки України від 07.06.2017 № 804;
2) складові навчально-методичного комплекту узгоджені із методичними рекомендаціями щодо викладання навчальних предметів у 2017-2018 н.р., які подані у листі Міністерства освіти і науки України від 09.08.2017 р. № 1/9-436;
3) комплект реалізує авторські методичні підходи розвивального, компетентнісного особистіснозорієнтованого навчання, навчання через систему доцільно дібраних практичних та творчих задач.

 

До складу навчально-методичного забезпечення, яке схвалено до використання у загальноосвітніх навчальних закладах відповідними грифами МОН,  входить:

 

  • підручник

Морзе Н. В. Інформатика : підруч. для 5 кл. загальноосвіт. навч. закладів / Н. В. Морзе, О. В. Барна, В. П. Вембер. — К. : УОВЦ «Оріон», 2016. — 192 с.


 

  • робочий зошит

Морзе Н.В. Робочий зошит з інформатики: навч. посіб. для 6 кл. загальноосвіт. навч. закл. / Н. В. Морзе, О. В. Барна, В. П. Вембер. — К. УОВЦ «Оріон», 2017. — 48 с.


 

  • зошит для перевірки предметних компетентностей

Морзе Н.В. Перевірка предметних компетентностей. Інформатика 6 кл. Збірник завдань для оцінювання навчальних досягнень учнів / Н.В. Морзе, О.В. Барна, В.П. Вембер, О.Г. Кузьмінська. — К. УОВЦ «Оріон», 2016. — 48 с.

 

                   На сторінках блогу ми поурочно пропонуватимемо методичні рекомендації щодо реалізації Концепції Нової школи на уроках інформатики з використанням друкованих видань та онлайнової складової. Для цього пропонуємо орієнтовне поурочне планування навчання інформатики у 6 класі за поданим комплектом. Вчитель може самостійно змінювати кількість годин на вивчення кожної із тем, змінювати їх порядок, застосовувати власні навчально-методичні підходи. Зазначимо, що оскільки згідно Рекомендацій кількість практичних робіт, які обов'язкові для виконання та оцінювання учнів має становити 25% від загальної кількості навчального часу, і виходячи із логіки та змісту розділів, у плануванні зазначено 8 практичних робіт. 

 

Календарно-тематичне планування можна завантажити за посиланням:
https://drive.google.com/file/d/0B6fTIfFMSQYZWVZhLVJvNHhoYTg/view?usp=sharing

: 874 | : LYAO | : 6 клас, 2017-2018 н.р., Інформатика | : 0.0/0
: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: